Ledig undervisningsstilling i matematikk

Med atterhald om skoleeigars godkjenning, er følgjande undervisningsstilling ledig frå snarast:

Skoleutvalet 2020-21

Her er namnet på representantane i skoleutvalet for skoleåret 2020-2021.

Informasjon om elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar etter haustferien. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn.

Føresettetilgang i Skolearena

Føresettetilgangen i Skolearena gjev tilgang til fråværet til eleven, og vurderingar og vurderingsresultat som lærarane har registrert.

Informasjonsmøte til foreldre og føresette

Onsdag 30. september kl 19.00 – 21.00 inviterer vi foreldre og føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole.

Ny elevrådsleiar

Mathilde Blokhus Vikan er valt som elevrådsleiar for skoleåret 2020/2021. Ho er elev på vg3 studiespesialisering. Vi ønskjer ho lykke til med vervet! Elevrådsstyret ser slik ut:

Privatisteksamen hausten 2020

Privatistweb er open for oppmelding i perioden 15.08 - 15.09. Det er ni vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar.  Surnadal vgs er ikkje privatistskole.

Informasjonshefte til elevar og føresette

Surnadal vgs har laga eit informasjonshefte til elevar og føresette som innheld det meste du treng å vite i samband med skolestarten.

Skolestart

Første skoledag etter sommarferien er måndag 17. august kl. 09.00. Elevane på vg1 møter utanfor skolen. Kontaktlærar og rektor møter klassen der. Elevane på vg2 og vg3 møter på klasserommet.

Ny avdelingsleiar på BA, EL og TIP

Frå 1.august 2020 er Ole Bjørn Grytbakk tilsett som avdelingsleiar på utdanninsprogramma for bygg- og anleggsteknikk, elektro og datateknologi og teknologi og industrifag.