Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Informasjon til føresette om ungdata-undersøkinga i Surnadal kommune

I 2020 blir Ungdataundersøkinga gjennomført i Surnadal kommune blant elevar i den vidaregåande skulen. For at undersøkinga skal gje eit godt bilete av situasjonen i Surnadal kommune, er det viktig at så mange som mogleg deltek.

Les meir

Studieorienteringsdag

Torsdag 13. februar er det studieorienteringsdag på Surnadal vgs. Her finn du programmet for dagen. 

Les meir

Utdanningsmessa i Trondheim

Nyttig informasjon til elevane som skal til Trondheim på Utdanningsmessa 2020. 

Les meir

Privatistweb våren 2020

Privatistweb er open for oppmelding i perioden 01.01.20 - 01.02.20. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar.

Les meir

Undervisningsevalueringa

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. 

Les meir

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 42. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn.

Les meir

Ny avdelingsleiar på studiespesialisering

Frå 1.oktober 2019 er Jens Nervik tilsett som avdelingsleiar på studiespesialisering. Fram til jul vil det vere ei overlapping med Harald Iversen som går av med pensjon 1.1.20. 

Les meir

No kan elevane sende elektronisk varsel om mobbing

Vi ønsker at terskelen for å melde frå om mobbing skal være så låg som mogleg, og håpar at lanseringa av eit digitalt varslingssystem vil bidra til akkurat det. Alle elevar kan sende varsel, når som helst på døgnet. 

Les meir

Plan for rusarbeid

Her finn du Møre og Romsdal fylkeskommune si plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring. 

Les meir

Ny elevrådsleiar

Elise Brøske er valt som elevrådsleiar for skoleåret 2019/2020. Ho er elev på vg3 påbygning til generell studiekompetanse. Vi ønskjer ho lykke til med vervet! Elevrådsstyret ser slik ut:

Les meir