Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Informasjonsmøte for føresette

Onsdag 5. september kl 19 - 21 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole.

Les meir

Privatisteksamen hausten 2018

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 15.08 - 15.09.

Les meir

Skolestart

Første skoledag etter sommarferien er måndag 20. august kl. 09.00. Elevane på vg1 møter i kantina. Elevane på vg2 og vg3 møter på klasserommet (sjå oppslag på tavla ved kantina). Velkomen til eit nytt skoleår!

Les meir

Nyttig informasjon før skolestart

Her har vi samla nyttig informasjon om skoleskyss, PC-ordninga, utstyrsstipendet frå Lånekassen og portalen skolestart.mrfylke.no. 

Les meir

Sommarstengt kontor

Kontoret på Surnadal vgs er stengt i veke 28 og 29, og på enkelte dagar i veke 30 og 31. Vi vil sjekke e-posten vår sporadisk i denne perioden. Om det er noko som absolutt ikkje kan vente så er konsulent Mari Vattøy tilgjengeleg på mobil. 

Les meir

Klage på standpunktkarakterar

Her finn du informasjon om klage på standpunktkarakterar. 

Les meir

Nyttig informasjon om eksamen

Her finn du eksamensplan og anna nyttig informasjon om eksamen.

Les meir

Holten tilsett som assisterande rektor

Kristin Holten (49) har takka ja til stillinga som assisterande rektor ved Surnadal vidaregåande skole. Ho tek over etter Anna Ingeborg Nordvik som blir pensjonist i sommar.

Les meir

Skoleruta fram til 2020/2021

Her finn du skoleruta for elevane heilt fram til skoleåret 2020/2021.

Les meir

Temamøte om ungdom og narkotika

Foreldre og føresette til elevar på Surnadal vidaregåande skole vert inviterte til ein temakveld om ungdom og narkotika onsdag 31. januar kl. 19.00 i kantina på skolen. Det er Surnadal og Rindal lensmannskontor som inviterer. 

Les meir