Førehandsrøysting til Stortingsval

Onsdag 6. september frå kl 10 - 12 er det muleg å førehandsrøyste på Surnadal vgs (på lesesalen). Veljarar som er ukjent for røystemottakaren må kunne legitimere seg.  Husk å ta med deg det valkortet du har fått tilsendt.  Dette gjeld ikkje som legitimasjon.

Skulestart

Første skuledag etter sommarferien er måndag 21. august kl. 09.00. Elevane på vg1 møter i kantina. Elevane på vg2 og vg3 møter på klasserommet (sjå oppslag på tavla ved kantina). Velkommen til eit nytt skuleår!

Sommarstengt kontor

Kontoret på Surnadal vgs er stengt i veke 29, 30 og 31. Vi vil sjekke e-posten vår sporadisk i denne perioden. Om det er noko som absolutt ikkje kan vente så er rektor tilgjengeleg på mobil.

God sommar!

Vi ønskjer alle våre elevar og tilsette ein riktig god sommarferie! Velkommen tilbake måndag 21. august.

Takk!

Torsdag 22. juni hadde Jon Moen og Bente Løseth Sylte sin siste arbeidsdag. Jon har vore lærar på skulen vår i 40 år, og Bente i 41! Vi er utruleg takknemmeleg for jobben dei har lagt ned, og ønskjer dei lykke til som pensjonistar. De vil bli sakna av både elevar og kollegaer.

Klage på standpunktkarakterar

Alt du treng å vite om klage på standpunktkarakter og skjema for utfylling finn du på fylkets heimeside:

Nye telefonnummer

Surnadal vidaregåande skole har fått nytt telefonnummer: 71 28 44 00. Kontaktinformasjon til alle våre tilsette finn du her:

Ønskjer fleire arbeidsoppdrag

Vi ønskjer fleire oppdrag for byggfagelevane våre på vg1. Interesserte kan sende oss ein e-post innan 1. juni.

Ungdata-undersøkinga i Surnadal 2017

På oppdrag frå Surnadal kommune gjennomfører forskingsinstituttet NOVA ved Høgskulen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region midt-Norge (KoRus Midt-Norge) ei kart-legging av viktige sider ved livsstilen og levekåra til ungdom i kommunen.

Skolerute

Her finn du skoleruta for elevane skoleåra 2016/2017 - 2019/2020.