Film frå toppidretten

Surnadal vgs tilbyr toppidrett som valfritt programfag på studiespesialisering. Her er tilbodet presentert i ein videosnutt. Tusen takk til dei sporty elevane som er med på filmen!

Informasjonsmøte til 10. klassingane med føresette

Tysdag 3. oktober kl 19 er 10. klassingane frå Halsa, Rindal og Surnadal invitert til informasjonsmøte saman med sine føresette.

Ny elevrådsleiar

Ole Stensby er valt som elevrådsleiar for skuleåret 2017/2018. Han er elev på vg3 automatisering. Vi ønskjer han lykke til med vervet!

Arbeiderpartiet vinnar av skolevalet

Med 27,5% av stemmane er Arbeiderpartiet vinnaren av skolevalet på Surnadal vidaregåande skole. Sammenlikna med Stortingsvalet i 2013, er det Senterpartiet som har det største framsteget med ei aukning på 12,8%. Størst tilbakesteg har Høyre med heile 14,43%.

Privatisteksamen hausten 2017

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 15.08 - 15.09.2017.

Informasjonsmøte for føresette

Torsdag 31. august kl 19 - 21 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole.

Førehandsrøysting til Stortingsval

Onsdag 6. september frå kl 10 - 12 er det muleg å førehandsrøyste på Surnadal vgs (på lesesalen). Veljarar som er ukjent for røystemottakaren må kunne legitimere seg.  Husk å ta med deg det valkortet du har fått tilsendt.  Dette gjeld ikkje som legitimasjon.

Skulestart

Første skuledag etter sommarferien er måndag 21. august kl. 09.00. Elevane på vg1 møter i kantina. Elevane på vg2 og vg3 møter på klasserommet (sjå oppslag på tavla ved kantina). Velkommen til eit nytt skuleår!

Sommarstengt kontor

Kontoret på Surnadal vgs er stengt i veke 29, 30 og 31. Vi vil sjekke e-posten vår sporadisk i denne perioden. Om det er noko som absolutt ikkje kan vente så er rektor tilgjengeleg på mobil.

God sommar!

Vi ønskjer alle våre elevar og tilsette ein riktig god sommarferie! Velkommen tilbake måndag 21. august.