Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Skolehelsetenesta

Surnadal vgs er heldig som har både helsesjukepleiar, førebyggingsrådgjevar og ungdomskontakt tilgjengeleg for elevane. Her kan du lese meir om tenesta. 

Les meir

Undervisningsevalueringa

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. 

Les meir

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 42. Undersøkinga er obligatorisk i Møre og Romsdal fylkeskommune, og skal gjennomførast på alle tre trinn. 

Les meir

Ny elevrådsleiar

Vilde Dønheim Berle er valt som elevrådsleiar for skoleåret 2018/2019. Ho er elev på vg3 studiespesialisering. Vi ønskjer ho lykke til med vervet! Elevrådsstyret ser slik ut:

Les meir

Informasjonsmøte for føresette

Onsdag 5. september kl 19 - 21 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte i kantina på Surnadal vidaregåande skole.

Les meir

Privatisteksamen hausten 2018

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 15.08 - 15.09.

Les meir

Skolestart

Første skoledag etter sommarferien er måndag 20. august kl. 09.00. Elevane på vg1 møter i kantina. Elevane på vg2 og vg3 møter på klasserommet (sjå oppslag på tavla ved kantina). Velkomen til eit nytt skoleår!

Les meir

Nyttig informasjon før skolestart

Her har vi samla nyttig informasjon om skoleskyss, PC-ordninga, utstyrsstipendet frå Lånekassen og portalen skolestart.mrfylke.no. 

Les meir

Sommarstengt kontor

Kontoret på Surnadal vgs er stengt i veke 28 og 29, og på enkelte dagar i veke 30 og 31. Vi vil sjekke e-posten vår sporadisk i denne perioden. Om det er noko som absolutt ikkje kan vente så er konsulent Mari Vattøy tilgjengeleg på mobil. 

Les meir

Klage på standpunktkarakterar

Her finn du informasjon om klage på standpunktkarakterar. 

Les meir