Delta i spørjeundersøking - vinn kamera!

Møre og Romsdal fylke ønskjer å finne ut korleis elevar, lærarar og skoleleiarar nyttar PC i opplæringa. Alle elevar på VG1 samt VG2 Studiespesialisering kan delta i undersøkinga.

Tiger Garté på besøk

Måndag 18. februar var forfatter Tiger Garté på skolen vår for å halde eit litterært foredrag i auditoriet.

Vinterferie!

Vi på Surnadal vidaregåande skole ønskjer elevane våre ein riktig god vinterferie. Velkommen tilbake måndag 18.februar.

Avisa Sør-Trøndelag

God nyheit til elevar og tilsette som er frå Rindal og nordover: No har vi fått eit gratiseksemplar av avisa Sør-Trøndelag i biblioteket!

Bilder frå yrkesmessa

No kan du få sjå bilder frå yrkesmessa som var på skolen 31.januar.

Studie- og yrkesorientering

Onsdag 6.februar er det studie- og yrkesorienteringsdag her på skolen.

Nye fjes

Det er tilsett tre nye personer på Surnadal vidaregåande skole.

Nytt lånekort

Skolen har endeleg fått på plass nye lånekort. Dette kortet er eit nasjonalt felles lånekort som du kan bruke i alle landets bibliotek!

God tur til Namibia!

Torsdag 24.januar satte kontainerene, som er fulle av undervisningsmateriell, kursen mot Namibia.

Fylkesmesterskap og NM for vidaregåande skoler

Surnadal vidaregåande skole skal delta med eit jentelag i fylkesmesterskapet i handball som arrangeres i Kristiansund 30.januar.