Dagens bilde

Vi meiner at dette bildet er så fint at det fortjener ein plass på nettsida vår! Ta ein titt...

Takkekort frå Namibia

Containerne med utstyr er komme velberga fram til skolen i Windhoek, og Surnadal vidaregåande har motteke takkehelsing og fleire flotte bilete.

Langhelg og russetid

Torsdag 1.mai er som kjent offisiell fridag for alle. Fredag 2.mai har elevane fridag. Og onsdag ettermiddag brakar det laus for russ-08.

Fotografering

Onsdag 30.april er det tid for fotografering til skolebilde.

Bilete frå Afrika

No har containaren som vi sendte til Namibia komme fram! Ole Erik Klinge har sendt oss bilete av dei glade elevane. Vi får tilsendt fleire bilete snart, så følg med på heimesida vår!

Teaterforestilling

Kulturskolen på Indre Nordmøre og Nordmøre Folkehøgskole har laga ein 1930-talls kabaret med sketsjar, dans og song. Torsdag skal noen av elevane på skolen få oppleve forestillinga.

Ekskursjon

Tysdag, onsdag og torsdag denne veka er 3SK elevane på ekskursjon i Oslo.

Ledige stillingar

Surnadal vidaregåande skole har følgjande ledige stillingar.

Grete 60 år!

Søndag 6.april fylte Grete Aarnes 60 år. Vi gratulerer med vel overstått bursdag!

Søkjartal for skoleåret 2008/2009

Søkjartala for vidaregåande opplæring 2008/2009 er klar. Her kan du sjå tala som gjeld for Surnadal vidaregåande skole.