Skidag

Tysdag 1.april blir det skidag for elevane ved Surnadal vidaregåande skole.

Elevrådsmøte

Minner om elevrådsmøte tysdag 1.april, 2.time i auditoriet.

God påske!

Vi ønskjer alle elevar og tilsette ved Surnadal vidaregåande skole ei riktig god påske!

Skolerute for elevane

Det er fleire som har etterlyst ei oversikt over skole- og feriedagar for elevane for skoleåret 2008/2009.

Konsert for alle

Fredag 7.mars kl. 10.00 skal alle elevar og lærarar få oppleve konserten Malika Makouf Rasmussens reise (Rikskonsertane) i Storstuå på Surnadal kulturhus.

Foreldremøte for 1ST 25.februar

Det vart gjeve informasjon om Kunnskapsløftet og vegen vidare for elevar på studiespesialiserande utdanningsprogram.

Bilder frå Flight-08

Vi gratulerer russen med ein kjempeflott revy! Vi har fått lov til å publisere bilder som journalist Rita Årnes har teke på generalprøven. Så ta ein titt i albumet vårt!

DVDar på veggen!

No har vi fått DVDane våre til utstilling på veggen i biblioteket. Her er det noko for ein kvar smak.

Ready for take-off

Torsdag 21. februar er det endeleg premiere på årets russerevy "Flight 08". Vi ønskjer russen lykke til med forestillingane! Billettar får du kjøpt på kulturhuset.

Delta i spørjeundersøking - vinn kamera!

Møre og Romsdal fylke ønskjer å finne ut korleis elevar, lærarar og skoleleiarar nyttar PC i opplæringa. Alle elevar på VG1 samt VG2 Studiespesialisering kan delta i undersøkinga.