Lampedusa avlyst

Ei god og ei dårleg nyheit: Den dårlege er at teaterframsyninga Lampedusa er avlyst grunnet sykdom. Den gode er at prøven i matematikk R1 går som opprinneleg planlagt.

Studie og yrkesorientering våren 2008

Da nærmar tida for ”valgets kvaler” seg igjen, og ein må avgjere kva ein vil halde fram med på vidaregåande skule elle kva for høgskule / universitet ein vil søkje seg til.

Russefotografering

Måndag 21.januar skal russen fotograferast.

Tidens Krav til elevane

Tidens Krav har gjeve skolen fire gratise eksemplar, så no får elevane anledning til å lese avisa i skolebiblioteket.

Oppmelding til eksamen som privatist

Dersom du har tenkt å gå opp til eksamen som privatist til våren, må du melde deg no. Fristen er 15. januar! Nytt frå i år er at du melder deg opp via internett.

Driva i biblioteket

Skolebiblioteket abonnerer frå no av på tre Driva. To eksemplarar skal til ei kvar tid vere i biblioteket. Det siste eksemplaret skal vere på personalrommet.

Nyttige lenker

For mange elevar så er det snart tid for å tenkje på kva ein vil studere vidare. Vi har samla ein del nyttige lenker til websider som vi meiner gir deg god informasjon.

Brev frå Lånekassen

No er det igjen tid for utsending av stipendbrev frå Statens Lånekasse. Om du finn namnet ditt på oppslagstavla, så betyr det at det ligg eit brev og vente på deg på kontoret.

Søk i skolens bibliotekbase

No kan du på ein enkel måte søkje i skolens bibliotekbase. Søkjemotoren ligg ute på nettet, og du kan klikke deg inn via heimesida vår.

Godt nyttår!

En god og lang juleferie nærmar seg slutten, og det er snart på tide å tenke skole igjen. Første skoledag i det nye året er torsdag 3.januar. Vel møtt!