God jul!

Vi på Surnadal vidaregåande skole ønskjer elevane våre, føresette og elles alle kjende ei riktig God Jul og eit Godt Nytt År!

Siste skoledag

Fredag 21.desember blir det både finaler i fotball og volleyball samt julegraut i kantina.

Nytt frå skolebiblioteket

Vi har mange nye bøker og DVDar i skolebiblioteket. Ta turen innom før du tar juleferie!

Hospitering

I november, desember og januar har Surnadal vidaregåande skole besøk av 10.-klassingar frå ungdomsskolane i Halsa, Valsøyfjord, Rindal og Surnadal.

Nytt studietilbod frå hausten

Frå hausten 2008 vil det vere høve til å søkje VG1 Elektrofag på Surnadal vidaregåande skole.

Skoleskyss siste skoledag

Det blir ikkje undervisning på skolen i 7. og 8. time siste skoledag før juleferien. Skolebussane kjører dermed elevane heim tidlegare.

Basarsuksess!

Tirsdag 4.desember arrangerte skolen basar og bokloppemarked til inntekt for prosjektet vårt i Namibia.

Basar og bokloppemarked

Tysdag 4.desember arrangerer skolen basar og bokloppemarked i kantina. Inntektene går til prosjektet som gir barn og unge i Namibia nye pultar, stoler, PCer og annet skolemateriell.

Referat frå elevrådsmøte

Tysdag 20.november var det elevrådsmøte i auditoriet. Her kan du lese referatet. Karen Kaupang (bildet) er leiar i elevrådet.

Ledige stillingar

Skolen har ledige stillingar i matematikk, i barne- og ungdomsarbeidarfaget og som IKT medarbeidar.