Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Surnadal VGS > Nyheiter

Studie og yrkesorientering våren 2008

Da nærmar tida for ”valgets kvaler” seg igjen, og ein må avgjere kva ein vil halde fram med på vidaregåande skule elle kva for høgskule / universitet ein vil søkje seg til.

Les meir

Russefotografering

Måndag 21.januar skal russen fotograferast.

Les meir

Tidens Krav til elevane

Tidens Krav har gjeve skolen fire gratise eksemplar, så no får elevane anledning til å lese avisa i skolebiblioteket.

Les meir

Oppmelding til eksamen som privatist

Dersom du har tenkt å gå opp til eksamen som privatist til våren, må du melde deg no. Fristen er 15. januar! Nytt frå i år er at du melder deg opp via internett.

Les meir

Driva i biblioteket

Skolebiblioteket abonnerer frå no av på tre Driva. To eksemplarar skal til ei kvar tid vere i biblioteket. Det siste eksemplaret skal vere på personalrommet.

Les meir

Nyttige lenker

For mange elevar så er det snart tid for å tenkje på kva ein vil studere vidare. Vi har samla ein del nyttige lenker til websider som vi meiner gir deg god informasjon.

Les meir

Brev frå Lånekassen

No er det igjen tid for utsending av stipendbrev frå Statens Lånekasse. Om du finn namnet ditt på oppslagstavla, så betyr det at det ligg eit brev og vente på deg på kontoret.

Les meir

Søk i skolens bibliotekbase

No kan du på ein enkel måte søkje i skolens bibliotekbase. Søkjemotoren ligg ute på nettet, og du kan klikke deg inn via heimesida vår.

Les meir

Godt nyttår!

En god og lang juleferie nærmar seg slutten, og det er snart på tide å tenke skole igjen. Første skoledag i det nye året er torsdag 3.januar. Vel møtt!

Les meir

God jul!

Vi på Surnadal vidaregåande skole ønskjer elevane våre, føresette og elles alle kjende ei riktig God Jul og eit Godt Nytt År!

Les meir