Gratulerer, Mona!

Torsdag 15.november gjekk Mona Dalsegg opp i fagprøve i barne- og ungdomsarbeidarfaget. Og ho bestod med glans!

Stolar og pultar mm. til Afrika

Etter at datamaskiner vart vanleg på pultane til elevane, måtte skolen gå til innkjøp av nye pultar. Dei gamle vart for små.
Dei gamle pultane er i god stand, så i staden for å kaste dei, har dei vorte til eit lite prosjekt.

Siste frist

Torsdag 15.november er siste frist for å søkje om stipend og lån for haustsemesteret 2007.

Karrieredag

Tysdag skal alle som går VG2 delta på karriereplanleggerkonferanse på Surnadal kulturhus.

Fleire nye bøker

Vi får stadig nye bøker på skulebiblioteket. No har vi endeleg fått tak i Tiger Gartè sin debutroman Burn Out.

Julebrus i kantina

Det er komme spørsmål frå elevrådet om å få kjøpe julebrus i kantina.
Det har ikkje vore salg av julebrus de siste åra pga. at den er på glassflasker og salget medførte mykje flaskeknusing og glasbrot på uteområdet.

Internasjonal dag og Operasjon Dagsverk

Torsdag 25.oktober arrangeres årets Internasjonal dag. Tema for dagen er "Skal vi handle?" Fredag 26.oktober arbeider elevane for at ungdom i Nicaragua, Honduras og Guatemala skal få ei betre framtid.

Elevkort

No har elevkorta frå Ariel Foto kome til skolen. Dei kan kjøpast for 30 kroner i resepsjonen.

Solveig 60 år!

Måndag 22.oktober fylte Solveig Andreassen 60 år, og det vart markert med både gaver og kaker. Overraskelsen var stor da ein gjeng elevar kom inn på personalrommet.

Ny heimeside

Rett før helga fekk skolen ei splitter ny heimeside! I tillegg til at designet er nytt, vil det etterkvart komme mange nye elementer på sida vår.