Siste skoledag

Fredag 21.desember blir det både finaler i fotball og volleyball samt julegraut i kantina.

Nytt frå skolebiblioteket

Vi har mange nye bøker og DVDar i skolebiblioteket. Ta turen innom før du tar juleferie!

Hospitering

I november, desember og januar har Surnadal vidaregåande skole besøk av 10.-klassingar frå ungdomsskolane i Halsa, Valsøyfjord, Rindal og Surnadal.

Nytt studietilbod frå hausten

Frå hausten 2008 vil det vere høve til å søkje VG1 Elektrofag på Surnadal vidaregåande skole.

Skoleskyss siste skoledag

Det blir ikkje undervisning på skolen i 7. og 8. time siste skoledag før juleferien. Skolebussane kjører dermed elevane heim tidlegare.

Basarsuksess!

Tirsdag 4.desember arrangerte skolen basar og bokloppemarked til inntekt for prosjektet vårt i Namibia.

Basar og bokloppemarked

Tysdag 4.desember arrangerer skolen basar og bokloppemarked i kantina. Inntektene går til prosjektet som gir barn og unge i Namibia nye pultar, stoler, PCer og annet skolemateriell.

Referat frå elevrådsmøte

Tysdag 20.november var det elevrådsmøte i auditoriet. Her kan du lese referatet. Karen Kaupang (bildet) er leiar i elevrådet.

Ledige stillingar

Skolen har ledige stillingar i matematikk, i barne- og ungdomsarbeidarfaget og som IKT medarbeidar.

Gratulerer, Mona!

Torsdag 15.november gjekk Mona Dalsegg opp i fagprøve i barne- og ungdomsarbeidarfaget. Og ho bestod med glans!