Nytt frå biblioteket

Vi har fått fleire nye bøker på biblioteket i haust. Så her finn du heilt sikkert noko som passar for deg!

God haustferie!

Vi ønskjer alle elevar og tilsette ved Surnadal vidaregåande skole ein riktig god haustferie!

Besøk frå Tiller videregående skole

Fredag 28.september hadde STO-gruppa vår besøk frå Tiller videregående skole. Her kan du sjå bilde av den blide gjengen!

Operasjon Dagsverk 2007

Operasjon Dagsverk er elevane sin solidaritetsaksjon, og skolen håper at alle elevane deltek. Dagen for Operasjon Dagsverk ved Surnadal vidaregåande skole er fredag 26.oktober.

Foreldremøte

Hugs foreldremøte for VG1 elevane torsdag 27.september klokken 19.30.

Forfattarbesøk

Onsdag 3.10 og torsdag 4.10 får skolen besøk av forfattar Lise Knutsen. Ho skal presentere boka "Svarte vinger" saman med pianist Martin Bredin.

Skolefotografering

Torsdag 27.og fredag 28.september kjem ARIEL foto til skolen for å ta bilde til skolekatalogen og ID-kort.

PC-stipend

Elevar på Vg1 vil få utbetalt eit PC-stipend skoleåret 2007/2008.

Elevar inn i kommunestyret

To av elevane ved Surnadal vidaregåande skole er valt inn i kommunestyret. Fredag 14.september fekk dei blomster frå skolen som viser at vi sett pris på samfunnsengasjert ungdom.

NYTT ELEVRÅDSSTYRE

Tillitelevane valde nytt elevrådstyre på møte torsdag 13.september. Karen Kaupang i 2ST1 vart leiar.