ELEVRÅDSMØTE

Torsdag 13.september klokken 11.30 blir det elevrådsmøte i auditoriumet.

BUSSKORT

No kan du hente busskortet ditt i resepsjonen.

Tips og anbefalingar rundt berbare PC'ar for elevar i vidaregåande skole.

IT-seksjonen i Møre og Romsdal fylke har laga eit skriv med informasjon rundt service og supportavtalar på utstyret som elevane kjøper. Vi anbefaler at alle elevane les dette før dei kjøper PC.

STATSRÅD PÅ BESØK

Onsdag 5.september fekk skolen besøk av barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem (AP).

RUSSESTYRET

Russestyret for russ-08 er klart. Gøran Bolme i 3AF2 er valgt som russepresident.

SENTERPARTIET DEN STORE VINNAREN

Senterpartiet fekk heile 42 % av stemmene under skolevalet måndag 3.september. Valdeltakelsen var på 78%.

Karita kjem på besøk

Onsdag 5.september kjem barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem (AP) på besøk til Surnadal vidaregåande skole.

STØTTEKURS FOR PRIVATISTAR

Surnadal vidaregåande skole arrangerer ulike kurs for vaksne og privatistar. I haust er det siste termin for to støttekurs som starta for eit år sidan.

Livlig valdebatt

Tysdag 28.august var det valdebatt i kantina på skulen. Åtte parti stilte i debatten, og alle elevane var tilhørarar.

Skulefotografering

Torsdag 27.september og fredag 28.september blir det fotografering til skulekatalog og ID-kort.