SKOLEBIBLIOTEKET

Skolebiblioteket er plassert sentralt i nybygget, dvs. det er det første ein ser når ein kjem inn hovudinngangen.

DET NYE ELEVRÅDSSTYRET

Det nye elevrådsstyret er på plass etter eit jamnt og spennande val.
Hanne Moen Fiske er den nye leiaren, og med seg har ho Ingunn Settemsdal som nestleiar.

BOKLISTER

Reviderte boklister per august 2006.

FAGBREV I BARNE- OG UNGDOMSARBEIDARFAGET ELLER I REINHALDSFAGET?

Surnadal vidaregåande skole startar støttekurs/vaksenopplæring i dei ovannemnde faga i september 2006.

KUNNSKAPSLØFTET OG 2. FRAMANDSPRÅK

For elevar som fullfører 10. årstrinn skoleåra 05/06, 06/07 og 07/08 gjeld overgangsordningar i vidaregåande skole.

Møte med Rune Gjeldnes i kulturhuset

Fredag den 24.mars vil Surnadal hedre sin hjemvendte polfarer.

NYTT TILBOD I SKOLEKANTINA!

Skolekantina ved Surnadal vgs har mange freistingar for både elevar og tilsette, og det siste nye er ein flott salatbuffet med variert innhald.

Skidag

Den årlege skidagen ved Surnadal vidaregåande skole er planlagt til onsdag 15. mars. Oppdal og Nordmarka er dei to alternativa i år.

Berbare PC'ar til alle elevar på vg1 studiespesialisering

Frå skuleåret 2006-2007 vil alle elevar på vg1 studiespesialisering bruke eigne berbare PC'ar. I løpet av ein periode på tre år er det planen at ordninga skal innførast for alle elevane på skulen.

Elevundersøkinga

Elevundersøkinga, tidlegare Elevinspektørane, er no gjennomført ved Surnadal vidaregåande skole. Resultata på skolenivå vil bli gjort kjent for lærarar og elevar i veke 10.