Kurs for elevråd og skoleleiinga

Styret i elevrådet og skoleleiinga var samla til felles kurs/møte med representantar frå Elevorganisasjonen før jul. Elevane sitt arbeidsmiljø vart drøfta denne dagen!

Yrkesmesse og open skole

Onsdag 17.januar arrangerer Surnadal vidaregåande skole yrkesmesse og open skole. Messa er eit årleg samarbeidsprosjekt mellom næringslivet og skolane.

Eksamen for privatistar

Frist for oppmelding til privatisteksamen er 15.januar!

NYTT FRÅ SKOLEBIBLIOTEKET

Sjølv om skolebiblioteket kjøper ein del nye bøker gjennom heile året, er hausten tida for opprusting av bokstammen.
Dei "nye" bøkene er i første omgang lagt til utstilling bakerst i biblioteket.

SKOLEBIBLIOTEKET

Skolebiblioteket er plassert sentralt i nybygget, dvs. det er det første ein ser når ein kjem inn hovudinngangen.

DET NYE ELEVRÅDSSTYRET

Det nye elevrådsstyret er på plass etter eit jamnt og spennande val.
Hanne Moen Fiske er den nye leiaren, og med seg har ho Ingunn Settemsdal som nestleiar.

BOKLISTER

Reviderte boklister per august 2006.

FAGBREV I BARNE- OG UNGDOMSARBEIDARFAGET ELLER I REINHALDSFAGET?

Surnadal vidaregåande skole startar støttekurs/vaksenopplæring i dei ovannemnde faga i september 2006.

KUNNSKAPSLØFTET OG 2. FRAMANDSPRÅK

For elevar som fullfører 10. årstrinn skoleåra 05/06, 06/07 og 07/08 gjeld overgangsordningar i vidaregåande skole.

Møte med Rune Gjeldnes i kulturhuset

Fredag den 24.mars vil Surnadal hedre sin hjemvendte polfarer.