Informasjon om Utdanningsmessa i Trondheim

Her er nyttig informasjon til elevane som skal delta på Utdanningsmessa i Trondheim spektrum 5. februar.

Privatisteksamen

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er webbasert. Det er 9 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar/praksiskandidatar/lærlingar.

Montering av overvakingskamera

Surnadal vidaregåande skole har i samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune bestemt at det skal monterast overvakingskamera på skuleområdet.

Beskyttelse mot smittsam hjernehinnebetennelse

Smittsam hjernehinnebetennelse (meningitt) kjem av meningokokkbakteriar. Friske personar kan ha menigokokkar i halsen uten å bli sjuk, men du kan smitte andre.

Ledig undervisningsstilling

Skulen har ei ledig undervisningsstilling på vg1 helse- og oppvekstfag og vg2 barne- og ungdomsarbeidarfag (til saman ca 40% - ikkje undervisning på fredag). Stillinga er lyst ut for tida 01.01. - 31.07.16.

Fekk hjartestartar i gåve

Tidlegare i år fekk skulen fire førstehjelpsdokker i gåve frå Gjensidige Surnadal, og no fekk vi overrekt ein hjartestartar!

Best i kjemi!

Luyang Huang på vg3 studiespesialisering var best av alle dei 1030 elevane som deltok i 1. runde i kjemi-OL! For ein prestasjon!

Elevundersøkinga

Skulen gjennomfører elevundersøking for alle elevar i veke 44 og 45.

Informasjonsmøte for føresette

Tysdag 22. september kl 19 - 21 inviterer vi føresette til elevar på vg1 og vg2 til informasjonsmøte.

Film frå valfag toppidrett

Valfag toppidrett er eit svært populært tilbod på studiespesialisering. Vi har laga ein video som viser litt av aktiviteten.