Informasjonsmøte

Tysdag 15. september er årets 10. klassingar i Halsa, Rindal og Surnadal invitert til møte på Surnadal vgs saman med sine føresette.

Ny elevrådsleiar

Lilly Viktoria Mo Sandberg i 2ST2 er valt som elevrådsleiar for skuleåret 2015/2016.

AP vinnar av skulevalet i Surnadal

Med 27,3 % av stemmane er Arbeiderpartiet vinnaren av skulevalet på Surnadal vidaregåande skole.

Førehandsrøysting

Onsdag 9. september kl 10 - 12 har du høve til å førehandsrøyste på Surnadal vgs.

Trafikksikkerheit på Øye

Trafikksituasjonen på Øye har forbetra seg kraftig etter at vi innførte nye reglar frå skulestart. Likevel er det mykje som tyder på at det er mange som ikkje har fått med seg innhaldet i reglane.

Første skuledag

Første skuledag etter sommarferien er måndag 17. august kl. 09.00.

Klage på standpunktkarakter

Alt du treng å vite om klage på standpunktkarakter, og skjema for utfylling finn du på fylkets heimeside:

Fekk førstehjelpsdokke i gåve

Gjensidige Surnadal har sponsa skulen med fire "Little Anne" førstehjelpsdokker, og torsdag var dagleg leiar Stig Sæter på besøk for å overrekkje gåva.

Samla inn 95 020 kroner!

Elevane på Surnadal vgs som deltok på Operasjon Dagsverk 30. oktober 2014, klarte å samle inn heile 95 020 kroner!

Vinnere av quiz

Under "Åpen skole" onsdag 28. januar, arrangerte elevane på vg2 helsefag ein quiz.