Vinnere av quiz

Under "Åpen skole" onsdag 28. januar, arrangerte elevane på vg2 helsefag ein quiz.

Studieorienteringsdag

Onsdag 4. februar skal det vere Studieorienteringsdag ved Surnadal vgs. Ei rekke høgskolar og universitet kjem til skolen for å orientere elevane i 1ST, 3ST og 3PB om sine tilbod.

Privatist i 2015?

Frå 2015 blir det ei auke i eksamensgebyra for privatistar. Det vart fastsett av Stortinget i statsbudsjettet for 2015.

Utvidar open trefftid

Helsesøster Heidi Elnes Fiske blir no å treffe to dagar i veka på Surnadal vgs.

Informasjon om elevundersøkinga

Her finn du informasjon om elevundersøkinga som skal gjennomførast på alle trinn innan 9.januar 2015.

Deler viktig kunnskap

Praksisrettleiarane på Surnadal sjukeheim er gull verdt for elevane på vg2 helsefag på Surnadal vidaregåande skole.

Lærerik og nyttig praksis

I løpet av eit skuleår har elevane på vg1 bygg- og anleggsteknikk heile 25 veker i praksis.

Kurs i varme arbeider

1TP og 1EL deltok onsdag 19.11 på kurs i varme arbeider som vart arrangert i regi av skulen.

Undervisningsevaluering

Undervisningsevalueringa gjennomførast i tidsrommet frå 17. november og fram til 5. desember

Beskyttelse mot smittsam hjernehinnebetennelse

Smittsam hjernehinnebetennelse (meningitt) kjem av meningokokkbakteriar. Friske personar kan ha menigokokkar i halsen uten å bli sjuk, men du kan smitte andre.