Nyttig informasjon om Skolearena

Her er powerpointen som avdelingsleiar Kristin Holten la fram på informasjonsmøtet for føresette til elevar på vg1 og vg2.

Foreldremøte

Onsdag 24.september kl 19.00 - 21-00 inviterer skolen til informasjonsmøte for føresette til elevane i Vg1 og Vg2. Frå skolen møter leiinga, rådgjevar og kontaktlærarar.

Lik oss på Facebook

Skolen er no på Facebook! Der kan du finne nyheiter og bilete frå skolekvardagen vår.

Ny elevrådsleiar

Audun Moen Skei i 2AU1 er valt til ny leiar i elevrådet for skoleåret 2014/2015.

Kartleggingsprøvar på vg1

Det skal gjennomførast obligatoriske kartleggingsprøver i rekning og lesing for alle elevane på vg1 hausten 2014.

Tobakksfri skoletid

Skolen og skoletida vart frå 1. juli i år lovbestemt tobakksfri. Det betyr at elevar ikkje kan bruke snus og røyk i skoletida, heller ikkje utanfor skolens område.

Hugs å søkje om utstyrsstipend!

Alle elevar med ungdomsrett har rett på utstyrsstipend frå Lånekassen. Søk så fort som muleg, for å få pengane på konto til skulestart!

Første skoledag

Første skoledag etter sommarferien er måndag 18.august. Elevane møter kl 09.00.

Klage på standpunktkarakter

Alt du treng å vite om klage på standpunktkarakter, og skjema for utfylling finn du på fylkets heimeside:

Laga nummerskilt til båtforeninga

Elevane som går Vg2 Industriteknologi har nytta seg av skolens nye CNC-fres til å laga 150 nummerskilt til Surnadal båtforening.